Weber Spirit e-310 gasgrill: kontrol over madlavningen og ingen røg!

Hvilken grill skal jeg have? Gasgrill eller kul-grill?

Der sker noget helt særligt, når det bliver bedre vejr. Folks humør bliver bedre, der er flere smil på gaden, og stemningen bliver bedre. Når solen skinner, er der ikke det, jeg ikke har lyst til. Ud over selvfølgelig at sidde inden døre hele dagen. Nej, jeg vil meget hellere ud og nyde det gode vejr, og hvis jeg kan blive ude hele dagen, er det bare skønt! Derfor elsker jeg også at grille. Det er nemlig endnu flere timer, man kan bruge udendørs – og så får maden jo også en helt fantastisk smag, når det bliver grillet. Vi har desværre ikke hus og have endnu, men vi har en meget skøn og stor altan, og der vil vi helt sikkert have en grill til, så vi kan stå udenfor i solskin og lave mad. Jeg har længe været på udgik efter den helt rigtige. Jeg har forhørt mig hos venner og bekendte og søgt med lys og lygte på internettet efter den, der ville passe os bedst. Weber er klart det mærke, som flest folk roser. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv har det helt store kendskab til grill-verdenen og hvad den har at byde på endnu. For det er nemlig første gang jeg skal købe grill. Derfor er det rigtig dejligt at kende folk, der har kendskab til det. Så jeg har i hvert fald tænkt mig at det skulle være en weber, når nu jeg høre så meget godt om grillene derfra. Derudover har jeg tænkt lidt over om det skulle være en ”almindelig” kul-grill eller om det skulle være en gasgrill. Nu har vi som sagt ikke have, men en altan, og den er lige ud til storbyen. Derfor tror jeg det godt kunne skabe lidt problemer med en kul-grill. Den ville nemlig komme til at lugte meget mere end en gasgrill, fordi der skal ild til. Inden kullene er klar, kan det jo godt komme til at ryge en del. Så jeg kunne også godt være nervøs for om naboerne klager eller om der nu skulle være nogle, der troede, at der var kommet brand i lejligheden. Det ville være meget kikset at skulle bremse sin grillaften på grund af at der stod et hel brandkorps klar til at slukke brandfaren. Derfor har jeg på det kraftigste overvejet at købe en gasgrill og har læst en anmeldelse af Weber Spirit E-310 Gasgrill.

Weber spirit e-310 gasgrill bliver mit endelige valg!

Jeg har kigget lidt nærmere på Weber Spirit e-310 gasgrill. Jeg synes den ser ret fancy ud, og den er ikke gigantisk. For en, der er så praktisk anlagt som mig, er det rigtig skønt at der er en lille plade på hver side af grillen. Så er der nemlig en plads til det rå kød og til det kød, som er færdigt. Eller hvis man nu står og skal skære en lille salat, ville der også kunne være plads til det, mens man kan passe kødet og grøntsagerne på grillen lige ved siden af. Det gode ved en gasgrill er jo også at man kan justere varmen på den – det kan man ikke på en kul-grill! Så man har meget større mulighed for at kontrollere varmen og madlavningen, og det kan jeg godt lide. Derudover er der et skab under grillen, hvor gasflasken kan stå, og det er jo rigtig smart, så den ikke skal stå og fylde. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle ud og købe den! Grillsæson – her kommer jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *