Vibrator æg: Det perfekte stykke sexlegetøj

Vibrator ægget er efterhånden en gammel kending indenfor sexlegetøj. Dette er nødvendigvis ikke en dårlig ting, nej faktisk er vibrator ægget et fantastisk redskab både til forspil, under akten eller eget brug. Vibrator ægget er formet som et æg – heraf navnet, og er til for at stimulere kvinden, enten på klitoris eller i skeden. Vibrator ægget fås i adskillige farver, størrelser og styrker, og er desuden designet i en praktisk størrelse, hvilket gør det både nemt og diskret at have vibrator ægget med på farten. Som par er vibrator ægget derfor oplagt til udendørs/offentligt brug såsom koncerter, festivaler eller i bilen, idet det både er en diskret samt sjov måde at være intime på. Du vil her blive præsenteret for de to følgende udgaver som vibrator ægget typisk produceres i, samt deres funktion.

Vibrator æg med fjernbetjening – ledning

Det klassiske vibrator æg fås med fjernbetjening der er tilsluttet ægget via en ledning. Dette gør netop denne udgave af vibrator ægget mindre “handy” at have med som par, med intentionen om at være intime offentligt. Dog er den stadig lige så fiks og smart, hvis det blot er til brug i soveværelset – med eller uden partner. Vibrator ægget kan have alt lige fra 3 til 10 styrker, til for at øge eller mindske vibrationen i ægget. Dette er en yderst pirrende og stimulerende funktion, hvis benyttet ordentligt. Styrkerne kontrolleres selvfølgelig via den tilkoblede fjernbetjening, hvorpå en tænd og sluk knap også er på. Vibrator ægget med tilhørende fjernbetjening via ledning kræver typisk 2 stk. AAA batterier, og laves som udgangspunkt i ABS plast, som er en phthalat-frit plasttype, så du undgår giftige plastsammensætninger. Det anbefales desuden at batterierne fjernes, når vibratoren ikke er i brug, så man undgår evt. uheld under rengøring af ægget. Det er således at vibrator ægget hvor fjernbetjeningen er tilsluttet via ledning, ikke kan tåle vand – ægget er kun det man kalder stænktæt, altså det kan klare korte ophold i vand i forbindelse med rengøring, men er ikke velegnet til brusebad/badekar eller lignende. Her anbefales det også at man påfører en form for glidecreme på vibrator ægget inden brug, for at få den maksimale nydelse og bedst mulige oplevelse.

Vibrator æg med fjernbetjening – trådløs

Den nyere udgave af vibrator ægget er selvfølgelig vibrator ægget med trådløs fjernbetjening. Den trådløse fjernbetjening gør vibrator ægget særdeles velegnet til offentlig/udendørs brug, hvis man som par har lyst til at eksperimentere med dette. Den trådløse vibrator har en anderledes elektronisk sammensætning end den tidligere nævnte, hvilket gør at den i de fleste tilfælde er vandtæt og derfor oplagt til brug i badet – dog bør du altid tjekke produktbeskrivelsen, og sikre dig vandtæthed inden du udsætter vibrator ægget for større mængder vand. En ekstra bonus ved de nyere modeller af vibrator ægget er, at størstedelen næsten er lydløse, hvilket blot gør det nemmere for jer, at bruge den diskret offentligt. Alternativt til den trådløse fjernbetjening er man begyndt at udvikle apps til de forskellige vibrator æg. Dette betyder at du via en app kan forvandle din smartphone til en fjernbetjening, og dermed altid have den ved hånden. På denne måde undgås det også at fjernbetjeningen går tabt, hvilket desværre kompromitterer hele produktets funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *