Vi klarer reparationen af din Citroen

En af de mest ikoniske bilmærker gennem tiden må siges at være Citroen. Gang på gang har det franske mærke gennem dets næsten 100 år lange historie ændret ved den gyldne standard for personbiler. Blandt de helt store innovationer er der blandt andet det første karrosseri i stål, mens konkurrenter stadig brugte træ i konstruktionen. Nogle år senere, i 1934 introducerede den franske mærke forhjulstrækket, som hjalp dem med at komme ovenpå igen rent økonomisk efter en hård periode i mellemkrigstiden. Den mest populære og legendariske model kommer dog først  i 1948 under navnet 2CV. Navnet er afledt af den franske betegnelse for to heste, og henviser til dens rolle som erstatning for bondens hestevogn, der blev trukket af netop to heste. I dens produktionsperiode på 42 år havde den næsten ikke gennemgået nogle større designændringer, hvilket understreger den omtanke der blev lagt i dens design. I Danmark har 2CV’en gået under navne som ”Gyngehest”, ”Presset Citron” og ”Studenterjaguar”. På trods af at modellen blev pensioneret for mere end 25 år siden har den, og Citroen i al almindelighed, en særlig plads i mange danskeres hjerte. Senere modeller, såsom dem i C-serien har også for længst gjort sig bemærket på det danske bilmarked, lige fra den familievenlige C3 Picasso til lille frække C1, der er at finde overalt i bybilledet.

Vi har speciale i Citroen

På trods af at være en trofast følgesvend for mange danskere gennem tiden kræver biler fra den franske producent fra tid til anden at få rettet op på skavanker der kan opstå. Selvom der i Danmark er frit værkstedsvalg, er der nogle ting man som bilejer skal være opmærksom på. Det er for eksempel altid en god idé at tage din bil på et værksted der er autoriseret til at foretage reparationer på Citroen. Dermed er der garanti for at mekanikeren kender modellen ud i alle kroge, og anvender originale reservedele, så du kan være sikker på at reparationen opfylder dine krav og behov. Heldigvis har vi den fornødne ekspertise og erfaringer til at foretage en fyldestgørende reparation af Citroen. Fordi vi foretager reparationer for det meste af Midtjylland har vi mulighed for at komme ud til en stor del af billister. Det er især hvis du bor i Aarhus og omegn, samt længere nordpå mod Randers, der er de to byer hvor mange af vores kunder kommer fra.

Vi klarer alle slags reparationer

Uanset om det drejer sig om mindre skavanker eller større, mere akutte problemer, så er det vigtigt at benytte sig af en autoriseret mekaniker, da de sikrer dig meget bedre som bilkunde, især med at overholde garanti og servicevilkår. Hos autoriserede autoværksteder bruges der nemlig originale reservedele, og de ansatte mekanikere er alle kompetente og specialiseret i at reparere netop de fleste modeller af Citroen. Du er med andre ord langt bedre dækket ind, og du vil kunne nyde godt af din bil mange år frem ved at få foretaget din reparation af Citroen hos en autoriseret automekaniker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *