Rensning af kloak / Kloakrensning

Spørger man nogle om, hvad der vil være mest problematisk at undvære i hverdagen, vil mange nok svare vand. Vi bruger vand i flere situationer end vi lige regner med – når vi laver mad og fx. skal koge kartofler, når vi bruger toilettet og skyller ud, når vi vasker hænder, når vi går i bad om morgenen eller efter løbeturen om eftermiddagen, når vi gør rent og selvfølgelig også når vi blot bliver tørstige og skal have et glas vand.
Da vi jo ikke har en brønd med vand i stuen eller direkte jordforbindelse, må alt dette vand komme op i lejligheden/huset og ud igen på en anden måde. Dette sker via kloakrør der forbinder de forskellige vandstationer i hjemmet til de større kloakrør under jorden og vandbeholdere der forsyner os med friskt vand. Det er ting og processer der i hverdagen bare foregår uden at vi skænker det så mange tanker.

En tilstoppet kloak er en grim oplevelse med en grim lugt

Da kan dog opstå situationer hvor vi bliver utrolig bevidste om det komplicerede system af kloakrør og transporten af vand, og dette er oftest når der opstår problemer og kloakken stopper!

Dette er noget som de fleste sikkert har prøvet engang eller flere i deres liv, og mange vil sikkert forbinde oplevelsen med en grim grim luft. Og dette er netop hvad der kommer til at ske hvis man ikke får renset kloakken i tide!

Et sted hvor det særligt kan gå galt, er i toilettet! Det er ikke sjovt hvis dette stopper til, og man må knibe ballerne sammen indtil vandet igen vil skylle ud. For at undgå at toilettet stopper, må man undgå at smide ting der brude ryge i skraldespanden, i toilettet. Dette gælder bl.a. vatpinde og tamponer. Vandet kan ikke opløse dette, hvorfor det let kan sætte sig fast. Toilettet kan dog også godt stoppe hvis noget toiletpapir har klumpet sig sammen, og så er det bare med at skynde sig og ringe til en kloakmester.
Derudover kan afløb i vaske stoppe, hvis skidt har samlet sig i rørene. Man kan selvfølgelig prøve at redde dette selv, ved at hælde afløbsrens ned i afløbet, men dette er ofte noget giftigt stads – for både miljø og mennesker – så det kan anbefales at skille afløbet ad eller ringe efter professionel hjælp.

Rig mulighed for at få hjælp til kloakrensningen i Midtjylland

Det kan synes som et stort og uoverkommeligt projekt at rense kloakken – særligt hvis man ikke har det rette udstyr og de rigtige produkter. Det problematiske ved en kloak er jo blandt andet, at det kan være svært, at kigge ned i den pga. mørket og det krogede rør.
Heldigvis er der rig mulighed for at få en professionel kloakmester ud og se på de tilstoppede rør, hvis man bor i Midtjylland – herunder bl.a. Silkeborg. Får du hjælp af professionelle fagfolk er du sikret, at arbejdet bliver gjort grundigt og ordenligt, at det bliver gjort på en miljøbevidst måde og de slipper for selv at give dig i kast med halvfærdige løsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *