KIA Sorento med nyt design og forbedret kørekvaliteter

KIA har forbedret designet på sin KIA Sorento med bl.a. et helt nyt karrosseri der har forbedret sikkerheden, køreegenskaberne og kørekvaliteten.

KIA Sorento har lavet 3. generation af deres KIA Sorento. Designet har gjort den endnu mere sofistikeret med et flot design, mere plads og mange innovative features. Der kommet tre forbedrede benzin- og dieselmotorer ud på det europæiske marked.

Længden er nu blevet 95 mm længere til i alt 4,78 meter, højden er blevet 15 mm lavere til nu 1,685 meter og bredden er øget med 5 mm til nu 1,89 meter. Det har samlet betydet et smartere look for KIA Sorento. Når man sammenligner de ydre mål med den forudgående generation, har de nye dimensioner giver ekstra plads i kabinen.

Det udvendige design er udarbejdet af KIAs designstudio i Korea med masser af input fra deres designstudier i Irvine i Califonia og i Frankfurt i Tyskland. Der har i processen med udviklingen, været focus på at styrke karrosseristrukturen og på at mindske støj, vibrationer og hårdhed, for tilsammen at øge kørekvaliteten med en støjsvag kabine. Den nye generations karrosseris øgede torsionstivhed er på hele 14 procent i forhold til den forudgående mode. Dette giver en god bases for øget sikkerhed.

Indvendigt har KIA Sorento også fået en overhaling. Moderne og bredt er kodeordet for det indvendige design. Resultatet er blevet et endnu mere luksuriøs kabinet med materialer i god kvalitet. Det giver en ægte premium klasse atmosfære.

Det er også lykkes at forbedre KIA Sorentos brændstøføkonomi og mindske emissionerne. CO2-emissionerne strater fra kun 149 g/km med en 2,2-liters turbodieselmotor, hvilket svarer til en forbedring på 2,6 %. Samtidig er brændstoføkonomien forbedret med 1,7 % til nu 17,5 km/l.

Selv om den helt nye Sorento er vokset i forhold til den udgående model og har meget mere teknologisk udstyr og forbedret sikkerhed, er det lykkedes for KIAs ingeniører at forbedre bilens brændstoføkonomi og emissioner.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at KIA Sorento også er dækket af KIAs garanti på 7 år/150.000 km.

KIA Sorento fås fra 550.323 kr for en 2.2 CRDI 200 HK Vision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *