Isolering af etageadskillelse er vejen frem til godt naboskab

Man er lige kommet hjem fra arbejde i Struer, det er sent, og man vil helst bare ind og sove i sin seng i Holstebro. Det har været en lang uge, og nu hvor det er weekend, så trænger man til noget velfortjent søvn og afslapning – men så rammer det. Basser hamrer gennem væggen, så ens seng næsten ryster, og man kan hører en masse larm og skrigeri nedenunder. Det lader til at en af dine tætte naboer holder fest, og det lader til at der skal festet til lang ud på morgenen. En stor del af danskerne bor i et lejlighedskompleks, hvor mn er ekstra tæt på sine naboer. Men det er ikke altid, at man kan få det til at fungere blandt sine tættere naboer, da det ikke altid er de samme normer, man lever efter. Men man kan heldigvis undgå en masse larm og irritation fra ens naboer i ens lejlighedskompleks, hvis man gør brug af isolering af etageadskillelse, da isolering af etageadskillelse kan minimere blandt andet larm mellem naboer og genoprette freden i lejlighedskomplekset.

Få mere frihed og plads med isolering af etageadskillelse

Det kan være rigtig irriterende at sidde i sin stue i Holstebro og skulle høre på en masse larm fra de andre naboer. Men det kan ligeledes være irriterende, hvis man står og skal holde en fest, men man næste ikke kan feste, da man skal være musestille hele tiden, for ikke at irritere de andre naboer og beboer i lejlighedskomplekset. Det kan derfor være meget besværligt ikke at blive irriteret eller irritere nogen, hvis man bor i et lejlighedskompleks, og dette kan være en stor irritation i sig selv. Men hvis man gør brug af isolering af etageadskillelse, så kan man minimere larmen fra ens over- og underboer. Når man gør brug af isolering af etageadskillelse, så kan man føle en meget større frihed til selv at kunne holde en fest af og til, uden at man risikerer at irritere naboer og få en håndfuld klager, men man kan ligeledes føle man får bedre plads til at gøre det man har lyst til, da man ikke er nødsaget til at gå ind i et andet værelse, eller over til en bekendt, hvis overboen holder fødselsdag eller lignende.

Hold varmen med isolering af etageadskillelse

Der er flere fordele ved isolering af etageadskillelse end udelukkelsen af larm og lyde fra andre beboer. Hvis man går rundt og fryser, så er der heldigvis også den fordel, at man ved isolering af etageadskillelse kan holde meget bedre på varmen, da isoleringen holder på varmen på hver enkel etage. Når man skruer op for radiatoren skal man ikke være bange for, at varmen siver op gennem loftet eller ned gennem gulvet, da varmen holdes inde i ens lejlighed. Dette medfører ligeledes en markant bedre gulvvarme.

Så his du er træt af larm og kolde fødder på dit gulv, så bør du overveje en isolering af etageadskillelse – uanset om du bor i Holstebro eller Struer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *