Hvilke godbidder skal din hund have?

Foruden den daglige tørfoder, hvem elsker så ikke at forkæle sin hund? Hvad enten det er for hyggens skyld eller i forbindelse med træning, så er det vigtigt med de rette godbidder – din hund har sikkert også sine favoritter. Er du interesseret i at prøve noget nyt eller vide mere, så læs med her hvor du får gode bud på godbidder velegnet til både træning og hygge.

Godbidder med fyld

Godbidder med fyld er et langtidsholdbart produkt til din hund, i den forstand at der er megen underholdning, i passende portioner. Disse fyldte godbidder er typisk rensede marvben fyldt med kallun og kød. Disse fyldte marvben udfordrer din hund, idet der ligger meget arbejde i at få alt fyldet ud, hvilket er hvad der gør disse godbidder langtidsholdbare. Når et marvben er tømt, kan du vælge at fylde det igen manuelt med leverpostej, hvilket altid er et hit. Kunne dette være noget for din hund, så har Oliver’s petfood bl.a. et stort udvalg af netop denne type godbid.

Tandrensende

Tandrensende godbidder er for dig der fravælger at børste din hunds tænder. Her findes der et bredt udvalg med alt lige fra griseører til dental sticks. Disse godbidder, udover at underholde og smage din hund, er også sunde for dens mundhygiejne. Især de populære dental sticks er velegnet til dette, idet de forebygger tandsten. Dog holder netop disse ikke særligt længe, hvorimod griseører eller leverbidder kræver lidt mere arbejde at tygge på og holder derved længere. Alternativt tilbyder Oliver’s petfood også hundekiks der er venlige for din hunds mundhygiejne, hvis din hund foretrækker den type godbid.


Træning

Hvad end du går til hundetræning med din hund eller i træner selv derhjemme, så er det vigtigt at ha’ nogle velsmagende og nærende godbidder til netop dette formål. Når man træner sin hund, så bruges der hurtigt en håndfuld eller to på godbidder, hvilket kommer til at udgøre en større del af din hunds daglige kost. Det er måske derfor vigtigere end du tror, at finde nogle godbidder der udover at belønne også gavner din hund. For eksempelvis er Oliver’s petfood Fish bites velegnet til hunden der til dagligt ikke får nok omega-3 og fedtsyrer, eller Oliver’s petfood grain free duck snack til dem der ønsker at skære ned på kornindholdet i hundens kost. En anden vigtig ting ved godbidder til træning er, at de skal være i den rigtige størrelse, idet din hund når at få en del træningen igennem. En god huskeregel er, at en træningsgodbid ikke bør være større end en cm.

Allergivenlige

Lige så vigtigt det er med allergivenligt foder, lige så vigtigt er det med allergivenlige godbidder. Mange hunde har i dag glutenallergi, idet de fra naturens side er kødædere, men det er sjældent at hundefoder er 100% glutenfrit, idet det er billigere at tilføje gluten til produktet frem for at bruge 100% kød. Her har Oliver’s petfood også et pænt udvalg af allergivenlige godbidder der både er anvendelige til hundetræning samt hygge og forkælelse. Hvis man kan holde lugten af kallun ud, så er lammekallun et rigtig godt bud på en allergivenlig godbid der har det hele. Her styrkes både tænder og pels, idet produktet er 100% lam, og så kan hunden også nyde godt af den naturlige smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *