Få meget mere ferie med en overnatning væk hjemmefra

Trænger du også til ferie? Foråret er så småt begyndt og tanken om sommer, sol og ferie er vidst begyndt at spire frem hos de fleste af os. Men på de lange arbejdsdage, så er der alligevel alt for lang tid til den lange sommerferie, de 2 uger på Bornholm eller de 3 uger i Thailand. Ja, rejsefeberen kan man sagtens blive smittet med allerede nu, men det bliver desværre ikke til mere end en kedelig feberfølelse, når der nu er så lang en tidshorisont til selve rejsedelen. Men måske man ikke behøver de mange ugers afslapning for at få den rare følelse af feriestemning. Måske handler det i virkeligheden om perspektiv, og hvordan man vælger at se på tingene. For hvad er ferie egentlig, når det kommer til stykket, eller vil man hellere bare af sted snarest muligt? Behøver det at være, at man er langt væk i lang tid? Eller er ferie ikke blot hygge med dem man holder af?

Lidt men godt

Lidt kan også være godt. Og hvis man er på jagt efter den ægte feriestemning, så kræver det måske ikke meget mere end en forlænget weekend. Fordi hvad gør en god ferie egentlig, når det kommer til stykket? Prøv at brainstorme og tænke over nogle forskellige ord, som netop du forbinder med en rigtig god ferie. Er det ikke ord som hygge, samvær, varme, kærlighed og nye oplevelser, som dukker op? Alle disse dejlige ting er heldigvis ikke det, som kræver det allermeste, og du behøver derfor ikke så meget. Du behøver ikke at have lang tid, have mange penge eller komme langt væk, for at kunne opleve det, som ferie egentlig handler om. En overnatning eller to kan være alt, hvad du behøver.

Kom langt væk lige i nærheden

Nogle gange trænger man virkelig til at komme væk hjemmefra. Hvis man overvejer muligheden for, om ’less is more’ også er løsningen for jer, så behøver I helt sikkert ikke meget mere end en overnatning ude for at føle, at I virkelig er ude at opleve noget nyt. Det er jo stemning, det drejer sig om. Om folk så ellers taler sproget og ikke er meget anderledes end dem der hjemme, det er ikke nær så vigtigt. Jysk kan jo også være et spændende sprog, og man kan sagtens være langt væk ude i verden, hvis man tager en weekendtur til Østjylland. I forhold til en udlandsrejse, så sparer man jo flybilletten og en masse andet, som man pludselig har til rådighed til eventuelt at rykke op i sin standard – eller måske bare komme af sted meget oftere end at skulle vente et helt år efter hver sommer. Budgettet kan række lidt længere til eksempelvis et lækkert hotel til dig og din elskede, hvor I kan blive længe i sengen. I så fald så er selve overnatningen ude måske alt hvad I behøver, og hvad der ellers er at finde lokalt i Østjylland er jo blot en ekstra dejlig feriebonus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *