Få hjælp til at slippe af med hovedpine hos Fysioterapi Odense

Smerter er noget, der påvirker os meget i hverdagen, og det holder os tilbage fra alle de ting vi så gerne ville gøre. Hvis du kun lige har overskud til at gå på arbejde, fordi du har en altoverskyggende hovedpine, så skal der gøres noget ved problemet. Da det kan gå ud over dit forhold til både venner og familie. Personer med store smerter isolerer sig ofte, når de kommer hjem fra arbejde, og kan ikke overskue ret meget og bestemt ikke at være sociale. Det resulterer derfor i, at hovedpinen påvirker din dagligdag for meget, og ødelægger din livsglæde og dit overskud. Derfor kan du få hjælp hos en fysioterapeut i Odense, så du ikke ender i en situation, hvor du er nødsaget til at sidde lænket til sofaen, fordi du har for mange smerter, til at kunne gøre alt det, du gerne ville.

Besøg Fysioterapi Akupunktur Odense

Få det bedre med hjælp fra en fysioterapeut Odense

Du får ikke blot behandlet dine syptomer hos en fysioterapeut, men der er i stedet stort fokus på at finde frem til årsagen bag problemet. Det betyder, at der foregår en længere undersøgelse inden behandlingen påbegyndes, for at være sikker på at finde frem til årsagen. Derudover får du også hjælp til selvhjælp. Det vil sige at du får øvelser du skal lave, som skal sørger for, at du ikke får det samme tilbagevendende problem. Fysioterapeuterne behandler ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et specifikt sted i kroppen kan have sin oprindelse et andet sted.

Står du i den situation, at din hverdag er tynget af spændinder og hovedpine, så kan en fysioterapeut hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor du døjer med hovedpine, og hvor hovedpinen stammer fra. Der kan være tale om en spændingshovedpine, som kan være startet grundet problemer med nakken eller spændinger helt nede fra ryggen. Desuden får du øvelser, som sørger for, at du kan holde hovedpinen nede, og ikke får tilbagefald, så snart du er færdig med din behandling hos fysioterapeuten.

Slip af med din hovedpine med akupunktur hos fysioterapi Odense

Akupunktur er en behandlingsmetode, der kan være med til at afhjælpe mange typer af spændinger og smerter i koppen. Derfor kan denne behandlingsform anvendes som et godt supplement til fysioterapi, hvis du ønsker at slippe af med din hovedpine. Det er især ved behandling af hovedpine og migræne, at akupunktur er fundet meget effektivt, og der kan være en stor gavnlig effekt ved behandlingen. Under behandlinger får du placeret tynde nåle flere steder på kroppen. Nålene er så tynde, at det ikke er en ubehagelig behandling, men i stedet en afslappende oplevelse. Nogle af symptomer er lettet allerede efter første behandling, mens mere alvorlige eller kroniske lidelser ofte kræver flere behandlinger.

Kronisk hovedpine er særdeles smertefuldt og nedsætter livskvaliteten ekstremt meget, som gør hver dag til en kamp. Akupunktur kan hjælpe dig med at slippe af med de spændinger, der forårsager hovedpinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *