En tømrer har også brug for afslapning

En tømrer kan ligesom alle andre personer få lyst til at tage på stranden og det gør man så sandeligt også og hvis ikke der er hav så er der en sø.

En tømrer tager på stranden

Det sker tit, at en tømrer kan blive træt af arbejdet og derfor få lyst til at gøre nogle ting som alle andre, og mere ’almindelige’ mennesker gør og det kunne blandt andet være at tage på stranden. Det er ikke umuligt, at man er lidt træt af altid at gøre som mester siger og når man kommer kørende der i sin kassevogn så kigger man rundt i bybilledet og det er som om, at alle andre har fri og morer sig. Undtagen en selv altså, for som tømrer arbejder man hele dagen og man starter ofte meget tidligt ud med at arbejde og det kan være en meget hård situation. Så man kan ikke fortænke en tømrer i at få lyst til at tage på stranden. Man ser så mange unge mennesker komme cyklende med deres cykler og et tæppe i kurven foran og en picnickurv bag på cyklen og i næsten ingen tøj endda. Og i den hede, der er i Brande den sommer, så er det også det eneste som man får lyst til, nemlig at tage på stranden. Og især for en tømrer som sveder meget og som har tendenser til bare at have det utroligt varmt kan det være noget af en situation at stå i fordi, at man selvfølgelig bare mest af alt har lyst til at tage på stranden og løbe rundt der som en strandløve.

Det er godt for en tømrer at tage på stranden i Brande

Så en dag kan det være, at man som tømrer lige synes at man lige netop den dag er lidt træt. Normalt har man ikke noget imod at stå tidligt op og gøre alt muligt og arbejde hele dagen, men lige den dag går det ikke helt fordi, at man simpelthen er for træt. Så det man så kan gøre i stedet er at tage på stranden. Det kræver dog lige først, i hvert fald hvis du er tømrer, at du ringer din mester op og siger, at du er begyndt at have lidt snue og derfor meget gerne vil have lidt fri. Dette giver mester dig naturligvis lov til. For selvom han så har en tømrer mindre til at udføre arbejdet i Brande så vil han ikke have syge medarbejdere til at gå rundt på arbejdspladsen. Så du tager måske en af dine tømrer venner med og så tager I på stranden. I har dog ikke kørt ret langt på de gule plader før I finder ud af, at der slet ikke er nogen strand i Brande og at det eneste I kan tage til er en sø, hvor I ærligt talt ikke har så meget lyst til at blive. Men nu har din tømrer ven ligesom også pakket alt grejet så derfor vælger I naturligvis at tage af sted og hoppe i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *