En landmåler er vigtigere end man skulle tro

Inden for ingeniør arbejde og andre former for byggeri, er det absolut noget af det allervigtigste at målene er lavet korrekt inden det hele begynder. Hvis ikke man får målt jorden op ordentligt, kan det få fatale konsekvenser for det fremtidige byggeri. De fleste har hørt om dårligt arkitekt og ingeniør arbejde, hvor husmure ikke passer sammen, og endda hvor de 2 ender af en bro ikke passer sammen. Man kan roligt kalde det spildt arbejde at gå i flere måneder, hvis ikke år, og så når man når til den sidste del af arbejdet finder man ud af at de 2 forskellige dele af broen er placeret forkert i forhold til hinanden, og derfor ikke kan bygges sammen. Så er det bare at rive det hele ned igen og bygge på ny. Det må og kan kun være den mest forfærdelige følelse af failure man sidder tilbage med. derved kan man dog også lære sin lektie til næste gang, nemlig hvor vigtigt det er at hyre en ordentlig arkitekt eller ingeniør til projektet. Samme gælder for en landmåler. En landmåler er en essentiel del af enhver bygnings-process. En landmåler er også den person som måler ejendomme op, måler deres præcise areal til den forestående konstruktion. En landmåler besidder flere funktioner, det er også ham som måler op til større offentlige konstruktioner, som jernbaner og veje. Det er altså tydeligt at en landmåler faktisk er en vigtig del af civilisationen, selvom de fleste faktisk ikke tænker over det.

Grænser er en del af menneskeheden

Det med at opstille grænser, lige fra ejendom til personlige grænser er en helt naturlig del af det at være menneske. Så længe det kan spores har mennesker taget patent på jord. Det samme med mange dyr faktisk. Det er jo lige præcis som at dyr har territorier, så har mennesker ejendomme. I virkeligheden er det jo et eksistentialistisk spørgsmål, hvorfor mennesker har udviklet sådan et behov for grænser. Personlig grænser har et menneske jo også, alle kender jo til begrebet intimsfære. Lige fra barnsben bliver danskere lært at de ikke skal gå for tæt på andre mennesker, og de mennesker som gør bliver set på som decideret ubehagelige af de andre mennesker omkring dem. I sær for de sky danskere er det ubehageligt når fremmede kommer for tæt, også når fremmede snakker til en i for eksempel metroen. Dog er det selvfølgelig klart at nogle af disse mennesker ikke er folk man bør komme i nærheden af, men man kan stadig undre sig over hvorfor det er blevet sådan.

God kvalitet er at finde

Heldigvis har en landmåler intet at gøre med personlige grænser, det er bare deres arbejde at måle jorden op. Hvis du og/eller dit firma leder efter en ordentlig landmåler omkring Ringsted, Slagelse og Holbæk, er der intet at være bange for. I dette område findes der gode og kvalificerede landmålere som ved hvordan arbejdet skal gøres. Derfor kan man altså roligt opsøge et firma omkring Ringsted, Slagelse eller Holbæk, uden at skulle bekymre sig om kvaliteten af arbejdet.

Kilde: http://flemberg.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *