Camping på den rigtige campingplads på Fyn

I dag går de fleste på nettet når de skal finde en campingplads der tiltaler dem mest. Der er nemlig rig mulighed for at vælge ud fra en masse kriterier man kan have. Det fx handle om, om der er badefaciliteter, faciliteter til børn eller får handicappede. Der er ikke noget værre end at ankomme til en campingplads, og finde ud af, at det ikke var som man forventede. Flere dages planlægning og glæde hos familien går dermed i vasken. Sørg derfor for, at få researched så godt som det overhovedet er mulig, for man bliver alligevel, uanset hvad overrasket over, hvordan det så er på det sted man har valgt, da man ikke altid kan læse sig 100% frem til hvordan det er på pågældende sted.

Børn eller uden børn

Mange familie tager afsted på ferie hvor der er taget hensyn til, at børnene ikke skal kede sig halvt ihjel. Man skal derfor overveje hvad ens børn ville kunne synes om, det kommer som regel an på hvilken alder de har, og hvilke interesser har. Det kommer også an på hvilket temperament de har eller du har for den sags skyld. Det gode ved en campingsplads er, at det fungere som en stor zone for, hvor børnene må færdes til. Det gode er også at der folk næsten over det hele, og der altid nogle man kan lege med. Også dem, man måske ikke ville have leget med hvis man var hjemme. Der kan nemlig også være børn fra mange andre lande, hvor der kan være en sproglig barriere, man så, så småt finder ud af. Hvis man ikke har børn med på camping, og helst er fri fra børn, hvilken er en normal følelse hvis man dagligt går op og ned af ens børn. I sådan et tilfælde skal man finde ud hvor børnevenlig de forskellige steder er, og så på den led forestille sig, hvor mange børn der så er. Fyn er et godt sted, fordi der er så mange ting man kan lave, om man så er gammel eller ung.

Fyns seværdigheder

Fyn er en dejlig ø med masser af muligheder. Øen har en bred kystlinje, og man kan med færge komme til de mange øer der er omkring Fyn. Hvis man ikke er så meget til frilufslivet, og mere er til det indedøre, er fx museer eller storbyen Odense et oplagt valg. Der findes kunstmuseer og krigsmuseer på Fyn, samt et Zoologisk have inde i Odense. Odense er bla. H.C. Andersens fødeby, og i Middelfart, som er en by i det sydlige af Fyn, kan man opleve en by, som var det i 1800-tallet. Den tid hvor H.C. Andersen i sin tid skrev sine eventyr som er kendt både nationalt og internationalt. Oplev hvordan byen så ud på denne tid, og duk ind i en tidslomme. I ro og fred kan du tage tilbage til din campingvogn og hygge dig yderligere med din familie eller din partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *