Byens bedste Fiske Restaurant

Nu er der en kæmpe nyhed til fiske elskere i Hjørring, Hirtshals og omegn. Du kan finde mange fiske restauranter rundt omkring i landet, men ingen af dem formår at kombinere goderne fra Vesterhavet med dagligdagen og samtidig bevare den unikke smag og æstetik. Når du tager på restaurant, så skal maden smage af mere end hvad du plejer at få. Det skal kunne betale sig at åbne penge pungen. Danmark er et forholdsvis lille land, der er omringet af hav – og det kommer os til gode på mange måder. Vi kan nyde havet både en sommerdag, men vi kan også nyde havets goder. Havet indeholder millioner af liv, herunder er kategorien fisk bare en lille familie fra havet. I fiske familien finder du alt fra torsk, laks til fladfisk, sild og makrel.

I byens bedste Fiske Restaurant kan du finde fisk fra årstiden – således er du sikker på at du altid for kvalitet for dine penge. Du nyder din mad i hyggelige omgivelser med udsigt over Vesterhavet. Restauranten er indrettet moderne, men det klassiske og gamle er samtidig også bibeholdt. Restauranten har fin plads også til børnefamilier, du kan enten sidde indenfor eller ud ved det åbne terrasse – det bestemmer du helt selv.  Her i restauranten får du altid fisk leveret fra lokalsamfundet.

Det betyder at, når du sætter dig til rette og skal bestille din ret – så får du ikke kun en god oplevelse med hjem og en fyldt mave, du kommer også hjem med en god samvittighed. Du spiser nemlig sundt og samtidigt støtter lokalsamfundet.

Besøg og fiske restaurantens hjemmeside, klik her. Så kan du se menukortet og se om det er noget for dig.

Al verdens grunde til at tage til Nordjylland

Du kan have al verdens grunde til at tage til Nordjylland, på samme måde kan du også have al verdens grunde til at lade være. Men her får du endnu en grund til at tage nord på. Hvorfor ikke spise frisk fisk, tilberedt af erfarne kokke. Du kan sikkert også selv lave mad og tilberede god fisk – men hvorfor ikke give dig selv fri én dag og nyde andre servicerer dig.

Det kan være en udfordring at få børn til at spise sundt især fisk. Mange børn kan ikke lide fisk – ofte skyldes det at de ikke har smagt på fisk tilberedt ordentligt. Det kan du ændre ved at tage familien med på en fiske-date.

Fisk er råvarer der anbefales at spise mindst én gang om ugen, men alligevel er der mange familier der ikke kan finde plads til fisk. Måske ved man ikke hvordan fisk skal tilberedes, måske har man kræsne børn eller man synes det er dyrt. Men det behøver det ikke at være. Du kan i stedet for at bestille en kagemand til børnenes fødselsdag, tage dem med ud og spise god fisk – også kan man spise noget hjemmelavet lagkage når man kommer hjem. Når man har fødselsdag behøver man ikke kun at have det usunde på bordet, en om gang god fisk er ligeså godt. Husk det handler om kvalitet fremfor kvantitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *